Citadellet Bolagsservice vet ingenting om rörbockning!

Måste den som köper ett bolag förstå sig på branschen? Svaret kan tyckas vara ja. Om ett industriföretag som jobbar med rörbockning ska säljas för att drivas vidare är det också det. Det kan ju bli svårt att ta över verksamheten utan någon som helst kunskap av industrin och av de maskiner som används för bockning och andra bitar av tillverkningsprocessen.

Men Citadellet Bolagsservice vet ingenting om rörbockning och det behöver de inte göra. De köper nämligen för att lägga ner ab!

Citadellet Bolagsservice kan allt om avveckling

Citadellet Bolagsservice är ett bolag som jobbar med att köpa upp företag som ska läggas ner. De har inget intresse av exakt vad bolaget har sysslat med. De kommer inte att köpa bockningsmaskiner och annat. Bolaget ska vara i vilande format då det säljs för avveckling.

Med snabbavveckling kan Citadellet hjälpa många typer av svenska bolag att avvecklas på rätt sätt. Så snart som de har köpt bolaget kan de börja med nedläggningsprocessen. Den som säljer blir fri från det ansvar som avvecklingen innebär.

Det som är viktigt att veta är att Citadellet är en bolagsservice som har jobbat länge med avvecklingar på detta sätt. De kan verkligen allt om just detta. Det betyder att ett industribolag är i goda händer trots att Citadellets kunskap om bockning och laserskärning är otroligt begränsad.

De hjälper också till med lagerbolag

Men Citadellet Bolagsservice kan mer än nedläggning av ab. De kan också sälja lagerbolag. Det kan vara av intresse för den som står redo att dra igång en ny verksamhet och som inte vill vänta. Du kanske redan nu har kunder som vill att du ska börja bocka. Men du kan ju inte ställa ut räkningar förrän du har ett bolag att jobba med.

När Bolagsverket kan ta flera veckor på sig att bli klar med registreringen kan det kännas tungt. Då blir det en mycket bra lösning att köpa lagerbolag. Det här bolaget är redo att användas. Citadellet hjälper dig bland annat med omregistrering av namnet. Men det är inget som du måste vänta på för att få börja jobba. Bolaget kan användas som det är så det går att komma igång så snart som affären är klar.

Allting sköts direkt online

Oavsett om du vill lägga ner ditt bolag eller om du står redo att dra igång bockmaskinen i egen regi kan det vara smidigt att sköta allting omkring detta online. Citadellet erbjuder ett stort stöd online. De har en hemsida med tjänsterna som du behöver. Där kan du fylla i formulär och du får också all information som du behöver.

Det går snabbt att lägga ner ab eller att starta det. Därmed frigörs tid till annat som behöver mer fokus just nu. Citadellet Bolagsservice må vara ett bolag som inte kan ett dyft om rörbockning men deras expertis inom avveckling och lagerbolag är allt du behöver för ett säkert avslut eller smidig bolagsstart!

28 Dec 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)