Fördelar med att köpa lagerbolag

En del menar att man absolut inte behöver hjälp med att starta ett nytt bolag då det inte tar så mycket tid att registrera hos Bolagsverket och själv ta hand om nödvändiga papper och avgifter, men trots detta så är det många som faktiskt väljer att köpa lagerbolag från företag som CBS för att på så vis snabbt komma igång med verksamheten. Det här är förstås något som kostar lite mer än att starta aktiebolag själv men man måste betänka vad tiden är värd och vad man helst vill syssla med.


Vad är din tid värd?

Spara tid genom att köpa lagerbolag

Om du vill starta ett företag som producerar butiksinredning så finns det mycket att ta hand om. Processen som krävs för att få ett organisationsnummer och dra igång är på det hela taget en mycket liten del av allt som du har att stå i och något som du kan få hjälp med. Tjänster som nämnda CBS jobbar med att köpa och sälja aktiebolag och de har kunskapen och erfarenheten som krävs för att göra detta på rätt sätt.

Med 50 000 i aktiekapital så kan du snabbt komma igång och några fördelar man får då man väljer att köpa lagerbolaget är:

  • Man slipper själv fylla i blanketter och behöver inte hålla ordning på avgifter som ska betalas in.
  • Priserna för köp av lagerbolag är låga eftersom konkurrensen på marknaden är rätt så tuff.
  • Du får hjälp med precis allt det administrativa som krävs för att starta aktiebolag.
  • Du får genast ett organisationsnummer så att du kan komma igång.
  • Du behöver inte bekymra dig om att all information blev rätt då proffs tar hand om detta.
  • Du kan få tips och råd som hjälper dig med att driva företaget på rätt sätt.

Det kan ju låta som en no brainer att helt enkelt köpa lagerbolag och på sätt och vis så är det också det. Men liksom med allt annat här i livet så måste man alltid tänka till själv och komma fram till om fördelarna som nämns ovan är sådant som man verkligen bryr sig om.

En bra kontakt att ha

Något som kanske blir aktuellt längre fram är möjligheten att sälja bolag och då kan det vara bra att ha en god kontakt med ett företag som inte bara kan sälja lagerbolag utan också erbjuder många andra viktiga tjänster. Det här kanske inte kan ses som en direkt anledning till att köpa lagerbolag men är ändå något man kan betänka. En god affärskontakt kan man dra nytta av på olika sätt och det oavsett om man väljer att fortsätta företaget och produktionen av butiksinredning eller om man väljer att sälja för att syssla med annat.

16 Feb 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)